У Требињу празник рукомета – гостује актуелни првак БиХ и члан СЕХА лиге

ТРЕБИЊЕ │ Рукометаши Леотара већ су увелико почели са припремама за прољећни дио првенства у Првој лиги Републике Српске, у којој се Требињци, након првог дијела такмичења налазе на првом мјесту.

Требињци су до сада одиграли три припремне утакмице, а Леотару сутра у госте долази ХРK „Извиђач“ из Љубушког, који је актуелни првак БиХ и члан СЕХА лиге.

Леотар је на правом путу да оствари циљ, постане првак Републике Српске и на тај начин се пласира у Премијер лигу БиХ.

„Ради се о изузетно квалитетном противнику о коме заиста не треба трошити ријечи. Прву утакмицу одиграли смо у сриједу у Љубушком и с обзиром да је резултат био у другом плану, могу истаћи да сам задовољан приказаном игром и увјежбавањем неких акција са играчима који су у овом прелазном року појачали наше редове. С обзиром да јуришамо на титулу првака Републике Српске, сматрам да су нам потребне овако јаке утакмице са реномираним противницима,  да би што квалитетније и спремније ушли у наставак шампионата“, рекао је Драгиша Kораћевић, стратег Леотара.

Ратко Николић

Што се тиче екипе Извиђача, они у Требиње долазе појачани Ратком Николићем, првим капитеном репрезентације Србије, бронзаним са свјетског првенства у Египту и најбољим пивотом на планети за 2006. и 2007. годину.

Утакмица се игра у Спортској дворани „Милош Мрдић“ са почетком у 18.30 часова.

Радио Требиње