Uhapšeni Bilećani koji su pucanjem slavili Noletovu pobjedu

cjb trebinje

BILEĆA │ Policijski službenici Centra javne bezbjednosti uhapsili su dva Bilećanina nakon što je region obišao video snimak iz Bileće na kome se vide kako proslavljaju pobjedu srpskog tenisera Novaka Đokovića na Roland Garosu pucanjem iz vatrenog oružja.

„Policijski službenici su odmah izvršili provjere i utvrdili da se radi o licima inicajala M.H. i M.D. iz Bileće, koji su lišeni slobode, o čemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Trebinju, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji na utvrđivanju okolnosti navedenog događaja. Dana 6.6.2016. godine izvršenu su pretresi kuće i pomoćnih objekata koja koriste osumnjičena lica“, kažu iz CJB Trebinje.

„Protiv osumnjičenih lica slijedi podnošenje Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu ‘Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija’ iz člana 399 Krivičnog zakona Republike Srpske i krivičnog djela ‘Izazivanje opšte opasnost’ iz člana 402. Krivičnog zakona Republike Srpske“, navodi se u saopštenju CJB Trebinje.

Vijest o Bilećanima, pored hercegovačkih portala, prenijeli su i mediji iz Banja Luke, Sarajeva, Beograda, Zagreba…

Radio Trebinje