Управник пиротског затвора снимљен у „акцији“ са љубавницом

20160202084940_351294
ПИРОТ I Управник пиротског затвора, тачније притворске јединице чија је „централа“ у Нишу, Дејан Ц. (55) суспендован је с дужности и с посла због теже повреде радне дисциплине.

Kако је „Новостима“ потврђено из више извора, управник је прије неколико дана ухваћен у швалерацији, тачније са љубавницом у својој канцеларији, и то у веома деликатним тренуцима.

Kако сазнајемо, Дејан Ц, из Беле Паланке, био је у вези са М.Ј. (30), из једног приградског села и са њом је ухваћен на ђелу. Послије учесталих примједби појединих радника притворске јединице, формирана је трочлана комисија, која је „критичног“ дана, мимо његовог знања, запосјела просторије управе у које није пуштала никог од запослених. Видео-опремом снимила је комплетни „спорни“ догађај.

Наводно, поменутом управнику ово није први „пропуст“ на радном мјесту. Прије седам година такође је суспендован, али тада због бјекства једног притвореника.

Иначе, зграда пиротског затвора, тачније притворске јединице налази се у строгом центру града. У приземљу је затвор у коме су углавном они који су под истрагом у оближњем тужилаштву и суду, или прекршајни осуђеници који издржавају мале временске казне. На спрату исте зграде је катастар непокретности.

Независне новине