Upravnik pirotskog zatvora snimljen u „akciji“ sa ljubavnicom

20160202084940_351294
PIROT I Upravnik pirotskog zatvora, tačnije pritvorske jedinice čija je „centrala“ u Nišu, Dejan C. (55) suspendovan je s dužnosti i s posla zbog teže povrede radne discipline.

Kako je „Novostima“ potvrđeno iz više izvora, upravnik je prije nekoliko dana uhvaćen u švaleraciji, tačnije sa ljubavnicom u svojoj kancelariji, i to u veoma delikatnim trenucima.

Kako saznajemo, Dejan C, iz Bele Palanke, bio je u vezi sa M.J. (30), iz jednog prigradskog sela i sa njom je uhvaćen na đelu. Poslije učestalih primjedbi pojedinih radnika pritvorske jedinice, formirana je tročlana komisija, koja je „kritičnog“ dana, mimo njegovog znanja, zaposjela prostorije uprave u koje nije puštala nikog od zaposlenih. Video-opremom snimila je kompletni „sporni“ događaj.

Navodno, pomenutom upravniku ovo nije prvi „propust“ na radnom mjestu. Prije sedam godina takođe je suspendovan, ali tada zbog bjekstva jednog pritvorenika.

Inače, zgrada pirotskog zatvora, tačnije pritvorske jedinice nalazi se u strogom centru grada. U prizemlju je zatvor u kome su uglavnom oni koji su pod istragom u obližnjem tužilaštvu i sudu, ili prekršajni osuđenici koji izdržavaju male vremenske kazne. Na spratu iste zgrade je katastar nepokretnosti.

Nezavisne novine