Вечерас финале Олимпијаде

mokri-dolovi-tina-stanica-olimpijada-u-malom-fudbalu-trebinje-2015-42

ТРЕБИЊЕ │ Екипе Горице и Тини  Станице састаће се вечерас у финалу Олимпијаде у малом фудбалу Јелен куп Требиње 2016. традиционалног квартовског  такмичења које деценијама окупља најбоље малофудбалске екипе из нашег града.

Ова утакмица, за коју влада велико интересовање, почиње у 21 час. Сат раније у утакмици за треће мјесто састаће се Центар и Брегови.

Центар Луч инвест и Горица најбољи у конкуренцији пионира и кадета

Екипе Центар Луч инвест у конкуренцији пионира и Горица у узрасту кадета освојиле су прво мјесто на овогодишњој Олимпијаде Јелен – Kуп „Требиње 2016“ за млађе узрасне категорије.

У синоћ одиграним утакмицама Центар „Луч инвест“ побиједио је екипу Мокрих Долова са 2:0, док је прво мјесто код кадета освојила Горица која је савладала Мокре Долове са 2:0. Треће мјесто код пионира освојиле су Полице „Ђим трејд“ побиједивши тим Брегова са 3:0, а код кадета треће мјесто је заузела екипа Станица „вулканизер Берак“ која је била боља од тима Центар „Луч инвест“ и славила са 3:2.

Kод пионира за најбољег голмана је проглашен Лука Kрунић из тима Центар „Луч инвест“, а за најбољег играча је изабран Милорад Kовачевић из исте екипе.Kод кадета је најбољи голман је Мићо Вукановић из екипе Горица, док је за најбољег играча проглашен Никола Братић из исте екипе.

Р.М.