ЗАKВАЉУЈЕМ СЕ: Директор државног предузећа рјечником оборио интернет

61aabc72d4696438c7098f0fc0dad631

НОВИ САД | Генерални директор компаније Нови Сад – Гас, Јован Вујановић, у интервју који је водила Божица Малевић причао је о томе шта је Нови Сад – ГАС, како је настао и ко је допринео његовом развоју. Том приликом видно је правио грешке у говору, због чега је на интеренту постао веома популаран.

Директор државног предузећа Нови Сад -Гас, који је већ 24 године у овој фирми, причао је о томе за шта је задужена његова компанија и колико је одговоран посао којим се бави, правећи, при том, неопростиве грешке у говору.

– Можда је мало незгодно човек сам да се „Kвали“ – каже Вујановић док прича о пословању своје компаније, за коју тврди да се води „домаћински“.

Током интервјуа он је више пута погрешно изговарао речи, па је чак и име града Новог Сада у неколико наврата изговорио као Нови СаТ.

ЗаKваљујем се, аВтобус, теKнологија, гасикација, крен’ли, пос’о, воз’ло, сирот’ња, размишљ’о, шњима (што би било „са њима“), са никим (уместо „ни са ким“), ностат (вероватно „констатно“), кварЕви, лабАраторија само су неке од речи које су га „прославиле“ на интернету.

Блиц