Актив жена СНСД-а подржао акцију „Херцеговац за Херцеговца“

ТРЕБИЊЕ │ Актив жена Савеза независних социјалдемократа Требиње прикључио се данас акцији Херцег РТВ под називом „Херцеговац за Херцеговца“.

Предсједница Актива жена СНСД-а Валерија Лакић истакла је да им је част што су оне дио ове велике и хумане акције, те позвала све грађане да слиједе њихов примјер.

„Ми ћемо и даље помагати све оне којима је помоћ потребна и желим да похвалим све наше чланице, које су у врло кратком року прикупиле помоћ за оне којима је најпотребнија“, казала је Лакић.

Потпредсједник ГО СНСД Требиње Љубица Миљановић похвалила је ову акцију, чији је циљ пружање помоћи социјално угроженим категоријама становништва и подсјетила да је градска управа Требиња покренула више од 25 програма, који се баве социјалним статусом становништва.

„У нашим програмима и дјелатностима на првом мјесту је породица, здравље и њен економски статус и позивам све грађане да се одазову, како би ова акција имала трајни карактер“, истакла је она.

Од почетка фебруара ове година, када је покренута хуманитарна акција  „Херцеговац за Херцеговца“,  овој медијској кући одазвали су се бројни донатори, како би подржали ову хуманитарну мисију која има за циљ да у координацији са Црвеним крстом и Центром за социјални рад помогну грађанима који су у стању социјалне потребе.

М.И.