Асфалт стигао и у Бањевце

100_7789

ТРЕБИЊЕ | Требињско приградско насеље Бањевци од вечерас је богатије за око 300 метара прилазних путева за шта је град Требиње издвојио око 50 хиљада конвертибилних марака.

Градоначелник Требиња Славко Вучуревић посјетио је са својим сарадницима Бањевце и разговарао са мјештанима овог дијела Требиња.

„Част ми је и задовољство што могу са вама да подијелим радост овог значајног одухвата. Оно што смо обећали у протеклом периоду и испунили смо. Ево и вечерас вам обећавам да ћемо и ове споредне уличице до нове године завршити. Гдје год смо обећали да ћемо направити прилазни пут, то обећање смо и испунили. Имали смо опструкције али смо одољели и испунили оно што смо обећали“, рекао је градоначелник Требиња Славко Вучуревић.

100_7813

„Ја вјерујем нашем градоначелнику и његовим сарадницима. Све што су обећали и испунили су. Ове саобраћајнице нам много значе, илузорно је говорити колико. Овај дио града све је урбанизованији и вјерујемо да ће у наредном периоду бити још и боље“, рекао је мјештанин  Бањеваца Мишо Бован.

Све радове на асфалтирању извело је предузеће „Херцеговина путеви“.

Р.М.