Бацио мушкарца са балкона куће, јер није добио посао

ГАЦКО | Потрес мозга и повреду плућа задобио је М. Е. из Гацка, након што га је Р.С. бацио са балкона његове куће изреволтиран претњама које му је М. Е. упутио оптужујући га да није испунио обећање које му је раније дао.

Драма се догодила у петак навече када је М.Е. дошао у кућу свога познаника Р. С. Двојица мушкараца су се најпре вербално сукобили да би недуго потом дошло и до туче. Изреволтиран Р.С. је у једном тренутку са балкона његове властите куће бацио М.Е.

Овај је остао да лежи на земљи те је убрзо  пребачен у локалну болницу.

– Након што му је указана прва помоћ М.Е. је због тежине повреда пребачен у Kлинички центар у Бањалуци – казали су у болници у Требињу.

Према незваничним информацијама, М.Е. је насрнуо на Р.С.јер му овај није испунио раније дато обећање. Наводно, Р.С.је  насилнику обећао посао у Руднику и термоелектрани Гацко, а након што није испунио обећање М. С. је дошао у његову кућу и упутио му отворене претње, те је дошло до сукоба између двојице мушкараца.

О свему је обавештен дежурни тужитељ Окружног тужилаштву у Требињу, који је наложио рад на документарисању овог случаја.

Фактор