Четири кривична дјела расвијетљена за само неколико часова

ТРЕБИЊЕ │ Требињска полиција јуче је, за само неколико часова од евидентирања, расвијетлила четири кривична дјела.

Како је наведено у данашњем саопштењу, службеници Полицијске управе Требиње су након пријаве о отуђењу путничког аутомобила „застава југо“, предузели низ истражних мјера и радњи и након три сата нашли путнички аутомобил и починиоце кривичног дјела. Ријеч је о лицима иницијала Н.К. (1998) и О.Н. (1998).

Пријављена су и расвијетљена кривична дјела „Крађа“ и „Лажно представљање“,у којима је једно непознато лице у градском парку двојици људи пришло и представило се као инспектор криминалистичке полиције и затражило да покажу садржај својих џепова, након чега им је узета одређена количину новца уз изговор да је новчаница фалсификована. Радећи на терену, полицијски службеници су стекли основ сумње да је починилац ових кривичних дјела лице иницијала М.М. (2000), наводи се у овом саопштењу.

Расвијетљено је и кривично дјело у Гацку тјелесна повреда, а постоји основ сумње да га је починило лице иницијала М.Б. 1995. годиште.

Након документовања предмета, против свих наведених лица ће Окружном јавном тужилаштву у Требињу бити достављени извјештаји о почињеном кривичном дјелу.

Д.Р.