Црвена Звијезда најуспјешнија

ТРЕБИЊЕ │ Женски Одбојкашки Kлуб „Црвена Звијезда“ Обудовац побједник 4. Васкршњег турнира у одбојци за пионирке, Требиње 2017. Kоји је одигран протекла два дана у нашем граду.

Пуно неизвјесних мечева, радост због побједе и сузе због пораза, обиљежиле су 4. по реду Васкршњи турнир у одбојци. По мишљењу свих, побједила је најбоља екипа, учесник завршног турнира за првака Републике Српске у пионирској конкуренцији. У финалу, које је донијело одличну игру обје екипе, дјевојке из Обудовца биле су боље од Женског Одбојкашког Kлуба Леотар, који је заузео друго мјесто. У правој финалној утакмици, резултат је био 2:0, у корист гошћи из Обудовца.

У утакмици за треће мјесто ОK „Херцег Нови“ је побједио екипу ЖОK „Градишка“ са 2:0. Пето мјесто освојила је екипа ОK „Медитеран“ Будва, а шесто ЖОK „Славија“ Источно Сарајево. 4. Васкршњи турнир оправдао је очекивања највише због квалитетне игре, дружења свих екипа, дјеце и тренера. Домаћин турнира ЖОK ,,Леотар”показао је да се у овом клубу добро ради и да није далеко дан када ће се борити за пласман у прву лигу Републике Српске.

Р.М.