Цвијановић: Дефинитивно побјеђујемо и на наредним изборима

Потпредсједница Савеза независних социјалдемократа Жељка Цвијановић рекла је данас у Српцу да је СНСД странка која је на власти већ 12 година и која намјерава да на на тим позицијама остане још бар толико.

Цвијановићева је новинарима рекла да ће СНСД дефинитивно бити побједник и на наредним општим изборима јер је веза те странке са грађанима таква да у вези с тим не би требало бити никаквих дилема.

Она је рекла да кадар СНСД-а настоји да, учешћем у Влади, оправда повјерење које је странка указала и истакла да су министри увијек активни у промовисању страначке политике и доминантни у Влади, јер се сви најтежи процеси управо креирају преко СНСД-а.

– Желимо да постоји и у будућности веза Владе, партије и сваког нашег грађанина који је члан СНСД-а, а у Српцу и другим општинама има их јако пуно – рекла је Цвијановићева, која је данас присуствовала састанку проширеног Општинског одбора СНСД-а Србац.

Она је додала да је Србац од оснивања СНСД-а једно од страначих најјачих упоришта, чак и у временима када су постојале одређене кризе и када се можда губила вјера у оно што је партија радила.

Цвијановићева је рекла да је и тада препознато да СНСД треба да креира процесе и да то ради у сарадњи са грађанима.

– Ово је начин да упутимо одређене поруке у вези са нашом економско-политичком ситуацијом и шта желимо да радимо у наредном периоду с обзиром на то да се иде према општим изборима и да је Србац један од великих ослонаца СНСД-а – рекла је Цвијановићева.

Она каже да је задовољна функционисањем страначког одбора у Српцу.

– Сваки пут када имамо прилику, разговарамо са нашим општинским и градским одборима. СНСД је велика организација, присутна у свим градовима и општинама Српске – рекла је Цвијановићева.

Овом састанку у новој сали Скупштине општине Српца присуствовали су бројни функционери странке, међу којима су били Зоран Тегелтија и Драган Богданић, те представници руководства СНСД-а и чланови ове странке у Српцу.

СРНА