Цвијановић и Кесић за РТРС: Радићемо на изградњи бољих односа са САД

ВАШИНГТОН I Након инаугурације предсједника САД Доналда Трампа, премијерка Српске Жељка Цвијановић ексклузивно за РТРС, изразила је задовољство што је присуствовала овој свечаности и вјерује да ће доласком нове администрације односи Српске са САД бити много бољи.

Шеф Представништва Српске у Вашингтону, Обрад Кесић, рекао је да је Трампов говор, који је означен као најрадикалнији до сада, одушевио све присутне на Капитол.

Премијерка Жељка Цвијановић и супруга предсједника Републике Сњежана Додик присуствују бројним баловима и свечаности у част инаугурације америчког предсједника Доналда Трампа.

Упркос бројним спекулацијама око одласка делегације из Републике Српске и предсједника Милорада Додика, фотографија премијерке и супруге предсједника Српске са свечаности инаугурације на Капитол Хилу јасно показује да су писања појединих медија била нетачна.

Позивница за присуствовање инаугурационим свечаностима такође показује да је делегације из Српске и званично добила своје мјесто у, за Америку али и свијет, изузетно важном дану.

РТРС