ДНС: Очекујемо по директан мандат на оба нивоа власти

ТРЕБИЊЕ │ Демократски народни савез на изборима у октобру очекује по један директан мандат у Народној скупштини РС из изборне јединици 9, односно у Представничком дому ПС БиХ из изборне јединице 3.

Ово је вечерас у Требињу поручено са сједнице проширеног Градског одбора странке, којој је присуствовао и шеф изборног штаба ДНС-а у изборној јединици 3 Ненад Нешић.

Нешић је истакао да од Требињаца очекује да подрже своје суграђане – кандидате ДНС-а Петра Иванковића за посланика у Народној скупштини РС, јер се, како је рекао, у свом досадашњем и професионалном и партијском ангажману показао „као домаћин и врстан стручњак“, те Бојана Шапурића на листи за парламент БиХ, као младог човјека којег сматра перспективом овог града и шире регије.

„Сматрамо да Требиње као највећа средина у изборној јединици 9 треба да има свог посланика из редова ДНС-а, а такође очекујемо и директан мандат у парламенту БиХ из изборне јединице 3“, рекао је Нешић додајући да је задовољан радом требињског ДНС-а, који је у посљедње двије године „остварио значајан напредак и битна је карика у власти Града Требиња“.

„Према свим процјенама, водећи принципијелну политику, остварићемо добар резултат и бити засигурно незаобилазан фактор на политичкој сцени Републике Српске“, казао је предсједник ГО ДНС-а Требиње Петар Иванковић, додајући да је тема данашње сједнице била управо планирање предизборних активности.

Радио Требиње