Дунђер и Вујовић ухапшени због напада на одборника СНСД-а

ТРЕБИЊЕ I Милан Дунђер и Жељко Вујовић из Билеће лишени су данас слободе  након што су физички напали Радослава Брчића одборника СНСД-а у Скупштини општине Билећа, потврдио је начелник Сектора Полиције Центра јавне безбједности Требиње Синиша Лакета.

Лакета каже да су Дунђер и Вујовић лишени слободе због постојања основа сумње да су починили кривично дјело угрожавање сигурности.

Према Лакетиним ријечима Радослав Брчић је Полицијској станици Билећа јутрос у 9.40 часова пријавио да су га физички напали Дунђер и Вујовић и да су му нанијели више удараца по тијелу.

„Полиција је изашла на лице мјеста, криминалистичка обрада је још увијек у току и о томе је обавјештено Окружно тужилаштво у Требињу. Тужилаштво је и наложило да се предузму одређене полицијске мјере и радње. Истом приликом је прегледан путнички аутомобил ‘Пасат“ који су наведена лица користила и том приликом је пронађена метална палица која је одузета и иста ће се користити у доказном поступку“, рекао је Лакета.

Брчић је потврдио да је нападнут приликом доласка на свечану сједницу Скупштине општине Билећа, те да  један од људи који су га напали Милан, брат Дражена Дунђера, одборника СРС „др Војислав Шешељ“ .

Радио Требиње