Инцидент на свечаној сједници билећке скупштине

БИЛЕЋА  │ Свечану сједницу билећке скупштине, поводом Савиндана – крсне славе ове општине, напустио је начелник Миљан Алексић и осам одборника, након што је њихов колега, одборник СНСД-а Радослав Брчић, скупштину обавијестио да су га приликом доласка на сједницу физички напали људи блиски скупштинској већини.

Брчић каже да га је приликом уласка у салу одборник СРС „Војислав Шешељ“ Дражен Дунђер вербално вријеђао, након чега су му с леђа пришли Дунђеров брат и још једно лице и почели га ударати, оборили га на под, сломивши му два телефона и сат. Брчић додаје да је случај пријавио полицији.

Због инцидента пет одборника СНСД-а, те одборници Еколошке партије, социјалиста и Уједињене Српске напустили су свечану сједницу, а придружио им се и начелник општине Билећа Миљан Алексић одуставши од обраћања, која је планирано на почетку свечаног засједања.

Овакве ствари се не смију дешавати. Сви имају право на своје политичко мишљење и ставове. Напад на нашег колегу најоштрије осуђујем“, рекао је Алексић новинарима.

Радио Требиње