Исламска држава стријељала 200 дјеце!

066227
ЛОНДОН l Посљедњи видео исламиста приказује њихов најболеснији злочин почињен у Сирији. Не зна се шта је разлог за ову масовну егзекуцију и у чему је кривица жртава.
Мање од 30 секунди траје најболеснији, најшокантнији и најгрозоморнији видео-запис који је до сада Исламска држава објавила величајући своје злочине а на овом је приказан најгори од свих – масовно убиство око, како се закључује на основу снимка, 200 дјеце. Вјерује се да је све снимљено негдје у Сирији, на дјелу територије коју исламисти контролишу.
На интернет-страни британског „Дејли мејла“ објављен је снимак на којем се виде жртве овог безумља како леже лицем окренуте ка земљи док над њима више од десет џихадиста прво стоји, а затим отвара ватру по њима, углавном из аутомата. На снимку је све послије тога препуно прашине која се подиже са тла заклањајући тијела.
Не зна шта је разлог за овај масакр и за шта су дјеца била осуђена.
Свијет се већ раније суочио са недјелима Исламске државе али никада раније не у оваквом обиму над најмлађима. Британски лист је видео назвао „најболеснијим који је Исламска држава снимила икада“. Исламисти су развили најгоре методе уништавања људских живота. Најмасовнији њихов злочин је био над младићима из ирачке војске када је у крвавом пиру који је трајао дан и ноћ убијено око 1.700 војника.
Исламисти су поред масовности у егзекуцијама, познати и по измишљању нових техника убистава – спаљивањем у кавезима, обезглављивањима, бацањем са зграда, везивањем и стријељањем жртава привезаним за античке стубове из Палмире, черечење…

Агенције