Ковачевић: Опозиција нема ништа да понуди осим мржње

Портпарол СНСД-а Радован Ковачевић изјавио је да су у СНСД-а апослутно свјесни да је тешко бити власт у континуитету, али је очигледно да је изузетно фрустрирајуће бити опозиција у континуитету, што опозиција на челу са СДС-ом констатно доказује тиме колико ниско падају и каквим подметањима се служе и у овој изборној кампањи.

Ковачевић је рекао Срни да је очигледно да они немају ништа да понуде грађанима осим мржње коју просипају свих 12 година.

– То настављају да раде и сада када покушавају да злоупотријебе све и један трагичан догађај који се, нажалост, дешава у Републици Српској, када покушавају да блате породице наших кандидата, када настоје да породице наших кандидата повежу са страдањем Давида Драгичевића или када пласирају бљувотине о прецима наших кандидата, што сматрамо екстремно дегутантним -навео је Ковачевић.

Он је нагласио да ће СНСД наставити да ради за јаку Српску, да је гради и развија, док је опозицији поручио да настави да шири губитничке приче у настојању да спаси свог предсједничког кандидата.

– Али, чини нам се да ће прије да га потопе – оцијенио је Ковачевић.

Он је истакао да опозиција води негативну кампању из разлога што не прихвата да 12 година добија јасне поруке од грађана Републике Српске да нису њихов избор и да их никада неће одабрати да воде Српску, те да не могу да раде ништа друго осим да најнегативније могуће приказују Српску и њене грађане.

Ковачевић каже да је сигуран да од тога неће имати никакву корист и да ће њихов пад бити бруталнији него икада до сада, а да ће СНСД остварити најубједиљиву побједу још од 2006. године.

– Онај ко губи, очито ниско пада. Након посљедњег саопштења СДС-а смо више него икада сигурни да чак и Вукота, којег смо успјели оголити, ради против Савеза за промјене – оцијенио је Ковачевић.

Он је нагласио да ће СНСД уложити приговор Централној изборној комисији БиХ због посљедњег саопштења из СДС-а.

РТРС