Лео дочекује Борац 2

ТРЕБИЊЕ I Рукометаши „Леотара“ настављају шампионат заосталом утакмицом 1. кола у којој на домаћем паркету сутра дочекују екипу „Борац 2“ из Бањалуке.

Гости који, као и Леотар имају двије утакмице мање у односу на друге екипе, до сада су забиљежили четири побједе и један реми, тако да имају бод предности у односу на Леотар.

Највећи хендикеп за домаће је одсуство Миломира Нинковића, капитена Леотара који због црвеног картона у херцеговачком дербију против Херцеговине, нема право наступа на овом мечу.

“Сигурно да ћемо осјетити одсуство Нинковића, али упкос томе вјерујем да ће моји момци оставити срце на терену и забиљежити нову побједу пред својим навијачима. О Борцу не треба трошити пуно ријечи, Бањалука је традиционални расадник рукометних талената и не треба заваравати што се ради о другој екипи Борца. Имају добар квалитет, али ја не сумњам у своје изабранике. Битно је да испоштују договор из свлачионице и повољан резултат неће изостати”, рекао је шеф стручног штаба Леотара Милан Симоновић.

Утакмица почиње у 19:30 у Спортској дворани „Милош Мрдић“.

Радио Требиње