Ма, каква журка, морам да радим

Глумица је у паузи снимања филма „На млечном путу“ од Емира Kустурице и Монике Белучи добила торту

656388_sloboda-micalovic-01-foto-dubravka-colovic_ff
ТРЕБИЊЕ │ Слобода Мићаловић је јуче у Требињу прославила рођендан на снимању филма Емира Kустурице, баш као што је био случај и прошле године.
Глумици је жао што није с ћеркама Милом и Вером и супругом Војином, и што данас пропушта и његов рођендан, али напомиње да има лепо друштву на сету.
– Добро се осећам, а године не бројим. Недостају ми деца, супруг, породица и пријатељи, али с овом филмском екипом ми је предивно. Ту су Моника, Kуста и сви ови дивни људи, тако да мора да ми буде лепо – кроз смех нам је рекла Слобода напоменувши да нема времена за журку за свој 34. рођендан.
Наташа Нинковић у родном требињу посетила Слободу на снимању
– Атмосфера је више радна него свечана. Ипак, сви овде знају да ми је рођендан и имаћемо малу забаву у паузи снимања, као и за сваки рођендан неког из екипе. Спремили су ми и торту. Лани смо имали увече журку у част мог рођендана, али ове године морамо да радимо – рекла је за „Блиц“ глумица, коју смо срели пред ручак, после којег је наставила снимање у требињској касарни.
Екипу филма „На млечном путу“ су током снимања посећивали и политичари, међу којима и председник Републике Српске Милорад Додик. Он је напоменуо да је уживао у друштву Kусте, Слободе и Монике.
Блиц