Махала одсјеченом дечијом главом

CcYCl72WwAAT3PO

МОСКВА I Дадиља која је убила дете, а затим одсечену главу девојчице носила по улицама Москве, била је под утицајем психоактивних супстанци, јављају руски медији.

Како преносе руски медији позивајући се на изворе из истраге, родитељи убијене четворогодишње Настје М. су дадиљу ангажовали пре око једне године и полицији су рекли да је „оставила добар утисак и да је деловала као добар стручњак“.

Пар је рекао да је она „увек била одговорна и да је добро обављала свој посао“.

Ипак, према непотврђеним информацијама, она је у Москву стигла 24. јануара ове године, када је добила документ који се издаје мигрантима.

Убијена девојчица имала је сметње у развоју, била јој је потребна посебна нега јер је тешко говорила и није могла да хода.

„Лајф њуз“ преноси да се дадиља често жалила на однос са мужем. Извор из истраге је за овај медиј рекао да је Бобохулова „у последње време била веома несрећна и нервозна, али да су родитељи девојчице то приписивали умору“.

Како је објављено, „она се на чин убиства одлучила након што ју је муж преварио“.

Полиција није потврдила ове информације.

Обезглављено тело убијене девојчице пронађено је приликом гашења пожара у једној згради, а затим је на улици код метро-станице Октобарско поље ухапшена жена обучена у црно, која је носила дечју главу у рукама.

Она је приликом хапшења претила да ће се дићи у ваздух и викала је „Алаху акбар“.
Агенције