Маја Козлица Мандић – седамнаест година у браку са Оливером Мандићем

Музичар Оливер Мандић и његова супруга Маја Kозилица Мандић 17 година уживају у складном браку. Ретко се појављују у јавности, а када дођу на јавни догађај, избегавају да говоре о приватном животу.

Певачеву супругу затекли смо на модној ревији Бате Спасојевића, где је дошла са ћерком Ханом Цолом. Питали смо је где јој је муж.

– Супруг је желео да дође, али био је спречен јер већ данима не излази из студија. Ствара музику буквално дан и ноћ. Верујте да га и ја слабо виђам. Одлучио је да објави песме на којима ради већ извесно време, па смо га ћерка и ја оставиле да ради на миру – објаснила нам је Маја.

Татино злато… Хана Цола Татино злато… Хана Цола

С обзиром на то да се последње време много познатих парова разводи, питали смо је да ли и код њих има кризе.

– Не! Нама је супер. Ми баш уживамо. Поштујемо се и то је најважније. Оливер је диван супруг, пун разумевања и поштовања. Посвећени смо нашој ћерки и то нам је најважније – рекла је Маја.

На питање да ли планирају проширење породице, певачева супруга је била категорична:

– Никад се не зна, али није нам то у плану. Важно нам је да Хана Цола буде васпитана на прави начин. Не размишљамо о другом детету.

Ћерка Хана Цола

ИМАМ НАЈБОЉЕГ ТАТУ НА СВЕТУ!

Хана Цола за Kурир каже да је поносна на тату Оливера.

– Имам најбољег тату на свету! Много га волим. Он ми стално пева. А и ја обожавам његове песме. Најдража ми је „Одлазим, а волим те“ и „Ослони се на мене“. Ма, све што мој тата уради је супер! – рекла нам је поносно певачева наследница.

Курир