Милионер тражи љепшу слику на потјерници

365287_1

ВАРШАВА l Најмлађи пољски милионер, 23-годишњи Пјотр Kашубски за којим је полиција због превара још у октобру расписала потерницу и узалуд га тражи не само што се успешно крије већ је сада затражио од полиције да стави неку његову другу фотографију на потерницу јер му се не свиђа како је испао на овој.

„Иако је сајт полиције преоптерећен, молим да свакако измените фотографију. Мислим да на овој нисам испао лепо“, поручио је пољској полицији Kашубски на свом профилу на Фејсбуку.

Kашубски је пажњу јавности и медија привукао пре три године као младић који је успео, док су се његови вршњаци забављали и учили, да отвори клинику естетске медицине и заради богатство.

Пјотр Kашубски је објавио ову слику уз молбу полицији да земани фотографију са потернице.

Медијска слава најмлађег пољског милионера трајала је три године, док тужилаштво у Варшави није издало налог за хапшење због увођења нерегистрованог потенцијално опасног производа за избељивање зуба и оптужило и за друге преваре.

Полиција, међутим, није у стању да му уђе у траг а Kашубски се данима јавно забавља на њен рачун на Фејсбуку, на профилу који прати 76.000 фанова.

Бета