Мушкарац у Београду убио жену и дијете, рањене три особе!

БЕОГРАД │ Испред Центра за социјални рад у Улици Мишка Крањца 12 у Београду, мушкарац ножем убио жену и задавио четворогодишње дијете.

Теже повреде ножем задобила три радника Центра и један пролазник који су покушали да зауставе насиље. Министар Полиције Србије Небојша Стефановић заказао хитан састанак са министрима правде и рада.

Љекари нису успјели да се изборе за живот дјетета кога је отац задавио, а жена је преминула на лицу мјеста, јавља извјештач РТС-а.

Како сазнаје РТС, мушкарац је довео дијете у Центар за социјални рад како би га вратио мајци, у контролисаним условима. Међутим, испред Центра је дошло до свађе, када је мушкарац напао жену и дијете.

На лицу мјеста су се затекли комунални полицајци који су реаговали и највјероватније спријечили већи злочин.

Полиција је одмах послије пријаве злочина блокирала Центар за социјални рад и ухапсила нападача, а увиђај је у току.

На лице мјеста дошло је пет екипа Хитне помоћи које су указале помоћ повријеђенима.

Како јавља извјештач РТС-а са лица мјеста, три радника Центра и један пролазник су са тешким тјелесним повредама нанесеним ножем превезени на ВМА. Нису у животној опасност.

Поводом данашњег злочина, министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић заказао је хитан састанак са министрима правде и рада, Нелом Кубуровић и Зораном Ђорђевићем.

Данашње убиство се догодило само неколико дана након што је, такође у близини Центра за социјални рад на Новом Београду, муж убио жену, а онда је сутрадан извршио самоубиство.

РТРС/РТС