Надреалисти прије 25 г. предвидјели распад ЕУ!

nadrealisti

Најпознатија сарајевска хумористичка екипа, коју већ деценијама мало ко на просторима бивше Југославије може надмашити, је по ко зна који пут поред способности да насмеје до суза показали и своју видовиту страну.

Познато је да су Надраелисти до сада предвидјели читав низ предратних и ратних дешавања у бившој Југославији, а у овом новом актуленом тренутку су потврдили своју видовитост на плану најновијих дешавања у ЕУ.

Ово доказује и њихов скеч о такозваним међународним „преговорима између европских и америчких политичара“, који се односи на период када је рат бесни у Хрватској и почиње у БиХ.

Надреалисти су тада снимили преговоре страних дипломата који су покушавали наћи решење за ратно стање у бившој Југославији.

Преговори су изазвали неспоразуме и свађе међу европским политичарима, а амерички дипломата глумио је да га занима само бизнис и да се не жели мешати у проблеме европског континента.

Подсећамо да је широм света данас је одјекнула вијест о изласку Велике Британије из ЕУ, што много људи сматрају најавом краја ове Уније.

БНТВ