Најава: Сутра почиње „Kао фестивал“

ТРЕБИЊЕ I У Музеју Херцеговине сутра ће бити отворен „Kао фестивал“ у оквиру кога ће бити одигране четири позоришне представе, три монодраме и једна дуо драма професионалних младих глумаца школованих на бањалучкој Академији умјетности.

Публици ће се сутра од 19 часова представити Марко Вукосав са монодрамом „Ко је то?“, а од 21 час Александар Руњић са монодрамом „Гласај и трпи!“.

У петак, 16. марта од 20 часова Иван Перковић и Александар Ристановић извешће представу „Црни хумор (живот оца Тодора, овог и оног света)“ и у суботу, 17. марта од 20 часова публици ће се представити Александар Ристановић у монодрами „Судница“.

Улазнице за фестивал коштају 5 KМ, док комплет улазнице за сва три фестивалска дана кошта 15 KМ и могу да се купе у Музеју Херцеговине.

„Kао фестивал“ организује удружење „Сунчана капија“ из нашег града, која жели да унаприједи културну и умјетничку сцену града кроз подршку, промоцију и продукцију у области визуелних и извођачких умјетности али и кроз издаваштво, организовање фестивала, концерата, изложби, промоција и свега онога што може да помогне да понуда у овим областима буде богатија него што је сада.

Оснивачи удружења су Милица Димитрић, виолиста и глумица, професор у Музичкој школи у Требињу, умјетнички фотограф Јован Видаковић и Игор Дутина, фотограф и графички дизајнер, асистент на АЛУ Требиње.

Радио Требиње