НДП: Искрено за Требиње

ndp-narodni-demokratski-pokret-gradski-odbor-trebinje

Саопштење Народног демократског покрета Требиње:

Позивамо чланове Народног демократског покрета, симпатизере и све оне, који носе град подно Леотара у срцу, да у недјељу изађу и дају подршку политици коју води Градски одбор НДП-а Требиње, политици, која је непромијењена све ове године и која треба да врати пристојност и будућност свима који битишу на просторима града и читаве регије, политици која је приоритетно окренута ка Требињу и Херцеговини.

Ми смо до сада били увјерени, а то увјерење је сада и коначно, да ова садашња власт мора да оде, да је политика коју води катастрофална за град, да је четири године нарцисоидности и саможивости челника довољно за све наредне генерације.

Наша политика реаговања и критиковања централизованог размишљања, настојања да размишљамо својом, а не бањалучком главом, долази у сукоб са свима онима који не желе добро Требињу. Због тога смо имали, имамо и имаћемо, то добро знамо и ми и сви који искрено гледају у своје срце, велике проблеме. Наша кичма је чврста, ми се не савијамо, досљедни смо и постојани, јер радимо и мислимо Искрено за Требиње

Носилац листе НДП-а за Скуштину града Слободан Шараба