Невесиње дочекало европске шампионе

kb 15-1

НЕВЕСИЊЕ │ Невесињци су данас на централном градском тргу дочекали европског шампиона у кик боксу Дејана Драговића, вицешампиона Новицу Терзића и тренере Момира Брења и Неђа Братића, који су се синоћ вратили са Европског првенства за јуниоре и сениоре одржаног претходне седмице у Сан Себастијану, у Шпанији.

Испред руководства КБК „Вележ“ присутнима се обратио секретар клуба Брано Граховац.

Честитајући европском шампиону Дејану Драговићу и вицешампиону Новици Терзићу он је нагласио да је пред њима и велика обавеза да се оките медаљама и на Свјетском првенству у кик боксу, које се у октобру одржава у Београду.

Невесињским шампионима честитао је и предсједник Скупштине Општине Невесиње Јован Васиљевић поручивши им да је њихов успјех сјајнији од сваке медаље.

„Ваш дугогодишњи рад дао је резултате које Невесиње и Република Српска морају препознати и пружити вам подршку да и даље радите и нижете нове успјехе“, истакао је Васиљевић.

kb 15-3

„Једнако је значајан овај пријем који сте нам приредили као и медаље које смо освојили“, рекао је тренер шампиона Момир Брењо.

Европски шампион Дејан Драговић истакао је да му је била велика част што је представљао Невесиње на тако великој европској спортској смотри и захвалио се суграђанима на срдачном дочеку.

„Надам се да ћу оправдати ваше повјерење и са Свјетског првенства вратити се са још једном медаљом“, рекао је Драговић.

Надамо се да се у октобру видимо на истом мјесту!
Радио Невесиње