Nikšić oblijepljen čituljama opštini!

niksic smrtovnica
NIKŠIĆ l Nekadašnji privredni centar Crne Gore, Nikšić osvanuo je izlepljen neobičnim posmrtnim plakatima u kojima grupa nezadovoljnih građana iz „Alternative“, ali i nezaposleni i ogorčeni radnici, poljoprivrednici, lekari, inženjeri „sahranjuju“ lokalnu samoupravu!
Oni obaveštavaju javnost da je posle dve decenije pogrešnog upravljanja gradom „tragično preminula voljena Opština Nikšić, rođena Anderba IV vek – XXI vek.“
U sarkastičnom nastavku dodaje se da saučešće primaju ispred zgrade Opštine, svakog dana u terminu od 11 do 12 sati, uz napomenu da se venci ne prilažu.
Upravo od 7. marta i tom terminu nikšićki momci iz Udruženja građana „Alternativa“ okupljaju se preko puta zgrade lokalne samouprave u perfomansu bez reči, prema zdanju gde sede gradski oci šalju poglede koji treba da zabrinu i opomenu one koji upravljaju gradom.
– Ako imamo izbor između ulice i sigurne propasti, zar nije bolje kockati se i igrati na kartu? Ulica je ostala jedini demokratski vid izražavanja. Ulica će podeliti građane Crne Gore na dve kategorije – one koji imaju hrabrost i koji nemaju, poručuju „alternativci“.
Press