Новац за Нову годину Билећа улаже у асфалт

w62ktkqturbxy84yjfiotzmnthjndq0mmrlywvhywuwzgm1nwvknjlhmi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

БИЛЕЋА │ Улице Билеће ове године неће бити окићене за новогодишње и божићне празнике, одлучила је градска администрација.

Уместо да 20.000 до 30.000 KМ уложе за нови накит, начелник Одељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Раденко Попара каже да је одлучено да се град не украшава јер је, по њиховом мишљењу, за Билећане корисније да се новац преусмери на неке ифраструктурне пројекте.

– Нема довољно новца  у буџету да би се трошио у те намене. Ради се асфалтирање улица, а грађанима је корисније да се направе одводни канали, ограда или несто друго – објашњава Попара.

Он наводи да ће се услови за дочек Нове године створити можда наредног децембра, када се заврши реконструкција главне улице.

Ни у другим херцеговачким општинама ове године се неће улагати значајнији новац у нове уличне украсе, а углавном се постављају лампиони од прошле године.

Блиц