Новогодишња честитка предсједника Српске: Слога и солидарност најпотребнији

БАЊАЛУКА │ Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је новогодишњу честитку свим грађанима Републике Српске.

„Поштовани грађани Републике Српске, драги пријатељи, убрзо испраћамо стару и дочекујемо Нову годину, са жељом да 2017. буде боља и успјешнија од претходне.

У том увјерењу, Вама и Вашим породицама, од срца честитам Нову годину, са жељом да Вам донесе пуно здравља, среће и радости.

У години на измаку Република Српска пролазила је кроз бројна политичка и економска искушења, али је упркос свему остала стабилна и ојачала своју позицију.

Републику Српску данас нико не може оспорити јер је она створена као плод тежње српског народа за слободом.

Данас нам требају слога и солидарност, а не подјеле и нереална очекивања, која не доносе корист никоме, осим онима који не воле Републику Српску.

Ми је волимо, јер она је сигурно мјесто за живот нас и наших породица. Збога тога никада нећемо пристати да њен положај и овлашћења буду доведена у питање.

Свјестан сам тешкоћа са којима се велики број људи у Републици Српској суочава у свакодневном животу.

Учинићемо све да се у наредној години осјећате сигурни и корисни чланови друштва, да ојачамо вјеру у Републику Српску и њене институције.

Потпуно сам сигуран да ћемо наредну годину завршити са бољим економским резултатима, а самим тим и бољим животним стандардом и снажнијом Републиком Српском.

Са том жељом честитам Вам Нову Годину и божићне празнике. Живјели!“, наведено је у честитики предсједника Републике Српске.

Честитке грађанима упутили су и предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић и предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић.

РТРС