Одржана комеморација Ненаду – Нешу Јеремићу

IMG_3658

ТРЕБИЊЕ │ Пријатељи, спортске колеге, запослени у градској управи и суграђани опростили су се данас од Ненада-Неша Јеремића, предсједника синдиката градске управе Требиње и дугогодишњег фудбалера и тренера Омладинске школе ФК Леотара, комеморативним скупом у великој сали градске управе.

Посљедњи поздрав у име спортског Требиња упутио је Ђорђе Вучинић, истакавши да Нешо није био ни гост ни пролазник у Леотару, већ да је деценијама био у Леотару и уз Леотар.

„Његово срце до посљедњег откуцаја било је за нашег Леа. Због тога је оставио дубок спортски траг за собом и много је разлога да његово име остане златним словим уписано у аналима фудбалског спорта у Требињу“, рекао је Вучинић.

У име синдиката, од Неша Јеремића се опростио Драган Симовић, предсједник Регионалног синдиката, који  је истакао да је љествица на Нешовој моралној вертикали била на изузетној висини.

„Како год да се Нешо залагао за естетику града у којем је рођен, одрастао и живио, тако је исто истрајавао да оне најтананије вриједности морала, етичности, угради и изгради у својој породици, на свом радном мјесту, као и на свим осталим животним пољима“ истакао је Симовић.

Јеремић ће бити сахрањен данас на градском гробљу у Подгљивљу у 15 часова.

М.И.