Отворен 6. Меморијал „Милош Мрдић“

IMG_0663

ТРЕБИЊЕ | У организацији Џудо клуба Леотар и под покровитељством Града Требиња данас се у Спортској дворани у Бреговима одржава 13. Међународни џудо куп Требиње 2016. и 6. Меморијал “Милош Мрдић”.

На турниру се данас окупило преко 650 такмичара из Босне и Херцеговине, Србије, Црне Горе и Хрватске.

Зоран Милошевић, начелник одјељења за привреду и друштвене дјелатности Града Требиња на свечаном отварању је истакао да је ово једна од најзначајниијих спортских манифестација која се одржава у нашем граду.

“Желим да овај турнир прође у фер и спортској борби, да побиједе најбољи или како се каже они који буду имали највише спортске среће. За мене лично ви сте сви побједници, јер се бавите спортом, а спорт развија мир и дружење међу различитим народима”, казао је Милошевић.

IMG_0648

„Број посјетилаца и учесника на овом турниру из године у годину константно расте“, истакао је Миодраг Мрдић, директор Јавне установе „Требиње спорт“.

“Можете и сами видјети да су трибине попуњене, иако такмичење траје преко десет часова. Имамо публику која ужива пратећи ову манифестацију”, рекао је Мрдић и додао да ће џудо спорт у Требињу наредне године обиљежити 50 година постојања.

С.П.