ПЕТРОВИЋ: Трудио сам се да промијеним затечену слику нашег града, НОВА ГРАДСКА УПРАВА НАСТАВИЋЕ ЗАПОЧЕТО

Градоначелник Требиња Лука Петровић казао је ће нова градска управа у Требињу наставити започете активности на плану капиталних инвестиција и социјалне политике, те да је претходне двије године његовог мандата урађено много како би се промијенила затечена слика града.

Петровић је суграђане на својој званичној Фејсбук страници упознао са данашњом одлуком Надзорног одборa Електропривреде Републике Српске – да га именује за вршиоца дужности генералног директора овог предузећа.

„Самим тим, више нећу обављати функцију градоначелника Требиња. У протекле двије године, трудио сам се да заједно са својим сарадницама промијеним затечену слику нашег града. Покренули смо значајан инвестициони циклус, а на прво мјесто смо ставили рад. Урадили смо или започели велики број капиталних пројеката и социјалних програма, на чијој ће реализацији радити и будућа Градска управа. Што се тиче Електропривреде, очекује нас много рада.“, написао је Петровић на својој Фејсбук страници, захваливши суграђанима на подршци његовом тиму  и помоћи на заједничком задатку „да од Требиња направимо боље и љепше мјесто за живот“.

Радио Требиње