Почео хуманитарни турнир: 71 екипа игра за Џају

ТРЕБИЊЕ I Факултет за производњу и менаџмент данас је организовао  хуманитарни спортски турнир за помоћ у лијечењу нашег суграђанина Данијела Пудара – Џаје.

На турниру учествује 71 екипа из Требиња, Херцег Новог, Никшића и других источнохерцеговачких градова, које се такмиче у дисциплинама мали фудбал, баскет и одбојка, у мушкој и женској конкуренцији, а пријавило се и 17 такмичара за шах.

Душан Јокановић, декан ФПМ истиче да су у сарадњи са Удружењем студената овог факултета дошли на идеју да организују хуманитарни турнир за нашег суграђанина, коме је неопходан новац за наставак лијечења.

„Студенти нашег факултета показали су нешто што би сви ми требали да имамо – висок степен друштвене одговорности за поглед у оне које имају животне проблеме и надамо се да смо нашем суграђанину Данијелу Пудару – Џаји на овај начин пружили моралну и материјалну подршку“, рекао је Јокановић.

Он је подсјетио да су терени Факултета за производњу и менаџмент  посебно припремљени за данашњи турнир, захваљујући запосленим на брани Горица и предузећу А.Д. Комунално Требиње.

Замјеник градоначелника Града Требиња Мирко Ћурић рекао је на отварању хуманитарног турнира да ће Град Требиње увијек подржати овакве хуманитарне акције.

Он је подсјетио да крајем ове седмице у функцију стављен и Фонд солидарности и позвао привреднике и људе добре воље да помогну рад фонда, како би сви заједнички помогли онима којима је помоћ потребна.

Проглашење побједника заказано је за 18.30 часова.

М.И.