Погинула мајка седморо дјеце!

0d9a1ca710fb828d64e08a85a0b79e66
ПРОКУПЉЕ │ Марија Драмићанин (39) из Прокупља, мајка седморо деце, погинула је у саобраћајној несрећи када је „тојотом јарис“ ударила у металну ограду и преврнула се. Несрећна Марија, која је кренула по децу у Ниш, преминула је на месту.
Несрећа се догодила у понедељак око три часа ујутро код Мерошине, на месту Батушиначка петља. Како сазнајемо, Драмићанинова је била сама у колима.
„Екипа Хитне помоћи извукла је Марију из преврнутих кола и покушала реанимацију, али јој није било спаса. Преминула је од тешких повреда“, каже за Курир извор из истраге и додаје да је увиђај на месту несреће обавио заменик Основног тужилаштва у Прокупљу.
У кући породице Драмићанин туга и неверица, супруг и седморо деце убијени од туге.
„Марија је за Ниш кренула рано ујутро како би узела децу која су била код бабе и деде у Нишу, јер су она и супруг били на слави. Хтела је да до јутра стигну на време у школу и вртић, а она на посао, јер ради у филијали РФЗО у Житорађи „, причају очајни рођаци.
Они кажу да је Марија увек била предана породици и њен живот били су деца и кућа.
„Као мала изгубила је мајку и одувек је причала да ће имати много деце. Све их је она чувала, док је Александар радио и трудио се да им обезбеди нормалан живот. Где год је она, била су и деца“, рекао је рођак.
Марију у Прокупљу сви знају по осмеху, ведрини и храбрости, а један пријатељ породице каже да је она мајка храброст.
„Шокиран сам! Ви не знате колико је она била мајка, мајка Југовића. Не знам шта да кажем јер сам просто остао без речи. Нема човека који може да каже нешто лоше о њој и целој породици јер су беспрекорни“, прича кроз сузе још један пријатељ породице Драмићанин. Он додаје да је реч о породици која је држала до вере и да су помагали да се обнове многе светиње.
Марија ће данас бити сахрањена на сеоском гробљу у селу Горња Коњуша.
Маријин рођак каже да не може да верује да се све ово десило јер је Марија била добар возач.
„Увек је била опрезна за воланом, није брзо возила и водила је рачуна јер је углавном возила децу. Сваки свој тренутак посвећивала је деци и породици. Просто није могло ништа да је поремети и сада се догодила трагедија“, каже саговорник Курира.
Курир