Полицајац из Требиња извлачио из воде повријеђене у саобраћајној несрећи

ТРЕБИЊЕ │ Полицајац Полицијске станице Требиње Дејан Антуновић је учествовао у акцији спашавања повријеђених лица у саобраћајној незгоди, која се у петак догодила у близини Фоче.

Једно возило је, након што је возач изгубио контролу над возилом завршило у кањону ријеке Бистрице, у мјесту Врановске Стијене.

На мјесту саобраћајне незгоде, кањон ријеке Бистрице је јако неприступачан за силажење, међутим, то полицајца Антуновића није спријечило да више пута силази и помаже у извлачењу повријеђених лица припадницима полиције и Цивилне заштите Републике Српске.

Антуновић истиче да ово није никакав херојски чин, већ да је то њему, како припаднику МУП-а нормална обавеза и морална дужност као грађанина.

„Било је и оних који су са пута све то посматрали али нека има је то на њихови част“, истиче овај храбри полицајац и додаје да је на лицу мјеста било и савјесних возача који су учествовали у акцији.

У несрећи једна особа је погинула, а четири су повријеђене, а Дејан је без икакве опреме силазио у кањон и носио носила кроз воду и уз литицу до мјеста гдје је хитна помоћ била паркирана.

Радио Требиње