Поново покренута страница са полуголим средњошколкама

364698_1
САРАЈЕВО │ Из дана у дан у Босни и Херцеговини све је израженија злоупотреба друштвених мрежа за вулгарну прозивку, нарочито дјевојака.
Најновији примјер таквог случаја згрозио је Сарајлије, након што се испоставило да је неко на друштвеној мрежи Фејсбук отворио страницу „Сарајевски Гламоур 2“ на којима објављује фотографије, али и имена дјевојака, већином средњошколки из главног града БиХ.
Страница је креирана прије два дана и до сада је прикупила више од 360 лајкова и бројних коментара, међу којима су и они погрдни, с тим да има и оних који осуђују ову злоупотребу.
Подсјетимо, и прије су припадници Одјељења за сајбер криминал Федералне управе полиције примали дојаве о постојању странице „Сарајевски Гламоур“, гдје су постављане фотографије дјевојчица, ученица бх. средњих школа, у експлицитним позама, често само у доњем рубљу и интимним контактима с ђевојчицама или ђечацима уз бројне неадекватне коментаре за њихов узраст.
Међутим, након што је један од грађана Сарајева прослиједио полицији интернет-адресу спорне странице, она је убрзо након пријаве угашена, пише Аваз.
Остаје да се види колико ће требати Фејсбук администраторима да угасе и ову страницу.
Прессрс.ба