Поштари из свих крајева Српске на радничким играма у Требињу

ТРЕБИЊЕ │ У Граду сунца су у току 15. спортске игре поштанских радника „Поштаријада 2018“, на којој учествује око 25О такмичара из десет радних јединица Пошта Српске.

Према ријечима Јасминке Кривокуће, директора Пошта Српске, право задовољство је бити данас у сунчаном граду.

„Мислим да смо први колектив који организује радничке игре у Граду сунца и мислим да нам у будућим временима власник објекта треба дати попуст јер уједно и рекламирамо овај туристички комплекс“, нашалила се Кривокућа и пожељела лијепо дружење свим учесницима који ће се такмичити у одбојци, кошарци и другим спортским дисциплинама.

С обзиром да Град сунца има и своје базене, у некој од наредних година, нада се она, на спортским играма поштанских радника биће уведена и дисциплина пливања.

Поштанским радницима обратио се и градоначелник Требиња Лука Петровић пожељевши им добродошлицу.

„Задовољство ми је што сте у Требињу и у Граду сунца који је највећа приватна инвестиција у Републици Српској. Драго ми је да сте дошли да се дружимо, да комуницирамо међусобно. Ја ћу као знак захвалности сутра припремити за све вас око 250 пригодних поклона да понесете кућама и подијелите са својим породицама“, казао је градоначелник Петровић.

С.П.