Познати полуфиналисти Божићног турнира

ТРЕБИЊЕ │ Након синоћњих четвртфиналних утакмица познати су сви учесници полуфинала у конкуренцији сениора и ветерана на овогодишњем Божићном турниру Требиње 2018.

Код сениора полуфинале су изборили „Кастел“ из Никшића и „Хрупјела“ , а код ветерана међу четири екипе пласирали су се „Локопортал Триал“ и „АМДХерцеговина“. У конкуренцији сениора екипа „Кастел“ из Никшића је побиједила „Мостар Хотел Видра“ резултатом 3:0 док су „Хрупјела“ била боља од екипе „Сплав Аполон“ из Билеће и побиједила резултатом 5:0.

Ветерани „Локопортал Триал“ убједљивом побједом од 6:1 (4:0) над екипом „Градске борачке организације“ пласирали су се међу четири најбоље екипе, а посљедњи четвртфиналиста је екипа „АМД Херцговина“ која је након извођења пенала побиједила „Никшић“ резултатом 3:1. У регуларном дијелу било је 2:2.

Турнир се наставља у понедјељак полуфиналним утакмицама у којима ће се у 18 часова састати ветерани „Гучине“ и „АМД Херцеговини“ док од 19.00 код сениора играју „W-Wин“из Невесиња и „Кастел“ из Никшића. Други полуфинални пар код ветерана на распореду је од 20 часова када се састају „Горица-златара Рубин“ и „Локопортал Триал“, а од 21 час код сениора играју „Златара Рубин“ и „Хрупјела“.

Радио Требиње