Преминуо глумац Милорад Мандић

765-574-f2a83e6ccf6d4cf151dc4c87cc14b63d

БЕОГРАД │ Познати глумац Милорад Мандић Манда преминуо је данас поподне на бини усред премијере дечије представе „Петар Пан“ у УК „Вук Караџић“.

„Представа је почела нормално и све је било у реду првих 15 минута, а онда је на сцену изашао Манда у улози Капетана Куке само је ођедном пао на под. Ми смо мислили да је то све део представе, а онда су се у сали упалила светла и схватили смо да нешто није у реду“, каже нам Јелена која је са децом била на премијери.

Збуњена публика још није схватила шта се дешава када је супруга Милорада Мандића потрчала из публике на позорницу, а за њом и Слобода Мићаловић која је са ћерком гледала представу.

„Завеса се одмах спустила и нас су све замолили да изађемо из сале, а убрзо је стигла Хитна помоћ“, препричавају догађај гледаоци који су били присутни.

Хитна помоћ је интервенисала на лицу места и пружила прву помоћ славном глумцу. Међутим, реанимација није успела, па је глумац преминуо.

Био је водитељ квиза „Узми или остави“, а водио је и квиз „Ја волим Србију“.Такође, био је водитељ Квиза „Коло среће“ који се емитовао на БН телевизији, чије је емитовање прекинуто Мандином смрћу.

Блиц