Преварена жена из Шипова: Наручила тепсије, добила камен

Због сумње да је преварио жену из Шипова, која је наручила блендер, јорган, те двије тепсије, а добила два пакета, с тим што је у једном био камен, а у другом смеће, полиција је ухапсила Адмира С. (32) из Вогошће.

Штавише, несрећна жена је преварена при наплати, јер јој је речено да је у питању акцијска понуда, те да ће све коштати 140 КМ, а када је она мушкарцу, који се представио као достављач брзе поште, дала 100 евра, он јој је рекао да иде до возила по кусур, а затим побјегао.

„Сумња се да ју је он назвао телефоном, лажно се представио као радник предузећа за продају, чиме ју је довео у заблуду да ће јој неке производе доставити по повољним цијенама“, кажу из полиције.

Осумњиченог су јуче ухапсили припадници Полицијске станице Шипово у сарадњи са колегама из Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Вогошћа, а превара се догодила у априлу.

„Полицијска управа Мркоњић Град позива грађане да, уколико су били жртве сличних кривичних дјела, информације доставе у најближу полицијску станицу по мјесту пребивалишта или на бесплатан број телефона 122. Апелујемо и на све грађане да буду опрезни приликом куповине путем телефона и интернет огласа, те да се информишу о лицима која се баве продајом, и детаљно договоре о начину плаћања и испоруке како не би постали жртве преваре“, нагласили су из мркоњићке полиције.

Независне новине