Путин је Грузин и ванбрачно дијете?!

putin
Руски председник Владимир Путин је ванбрачно дете рођено у Грузији, где је и живео првих девет година, а ту тајну он је наводно крио током каријере како би изградио бољи имиџ у јавности и тако дошао на власт.
То је објавио немачки недељник Цајт, наводећи да су многобројне мистериозне приче о шефу Кремља обелоданили људи који су били добро упућени у његов живот, а који су чак ризиковали и сопствени живот како би то разоткрили.

Пад авиона
– Да су те приче објављене раније, Путин можда никад не би постао председник Русије, и то би можда променило ток светске историје – пише Цајт.
Тај лист наводи осам кључних момената у причи о руском лидеру, а једна од њих повезана и с мистериозним падом авиона у марту 2000. у Москви. Том приликом погинули су Чечен Зија Бажајев, некадашњи директор нафтне компаније „Алијанс груп“, и Артјом Боровик, руски новинар, познат по томе што је критиковао руски режим. Њих двојица су тад наводно путовали у Грузију како би се у Тбилисију састали са Чеченом Рустамом Даудовим, који је желео да им покаже снимак на којем су докази Путиновог порекла. Иначе, Путин је тад обављао функцију привременог председника Русије након повлачења Бориса Јељцина.
Немачки Цајт подсећа да је током 2000. беснео сукоб руских влада и Чечена, а Даудов је био један од лидера тог покрета. Њему је спорни снимак доставио човек који се представио као члан обавештајне службе Грузије, а који је тврдио да зна ко је права Путинова мајка. Он је понудио Даудову снимак који то доказује у замену за пола милиона долара. Чечен тад није прихватио понуду, али је убрзо дошао до жене за коју се тврди да је родила руског председника. Реч је о Вери Путини, која је тад имала 73 године и која је живела у селу Метечи, на око 60 километара од Тбилисија.
– Убеђена сам да је он мој Вова – рекла је старица кад је Даудов укључио камеру, представивши се као човек који прави причу о Путину.

Није видео оца
Путина је тад испричала да је рођена 6. септембра 1926. у подножју Урала. Тамо се као девојка заљубила у Платона Привалова и остала трудна, али касније је открила да је он већ ожењен, због чега су се растали. Дечак се родио 7. октобра 1950. Назвала га је Владимир. Касније се преудала, а њеном новом мужу Вова је почео да смета. Дала га је родитељима, али ни они нису могли да га чувају јер су били болесни, па је дете дато старатељској породици, даљим рођацима Владимиру Спиридоновичу Путину и Марији Ивановној Путини. Њих двоје су живели у Лењинграду. Вера је открила Даудову да су Путину тамо изменили крштеницу и уписали 7. октобар 1952. као датум рођења.

Званична верзија
МАЈКА МАРИЈА РОДИЛА ГА У 41. ГОДИНИ

Путинови родитељи у његовој званичној биографији су Владимир Спиридонович Путин и Марија Ивановна Путин, која га је 1952. родила у 41. години живота. Немачки лист Цајт наводи да је то у време СССР било веома необично и да су то многи касније прокоментарисали. Цајт наводи да је тачно десет дана након што су послали питања Кремљу у магазину Руски пионир изашао Путинов ауторски чланак, у којем је он детаљно говорио о својим родитељима, што је пре тога ретко чинио.

Хронологија
КАКО ЈЕ ЗАТАШКАВАН СЛУЧАЈ
-Вера Путина, наводна права Путинова мајка, тврди да су људи из КГБ однели фотографије детета
-Даудов је пред председничке изборе 2000. покушао да објави причу преко турског „Ихласа“
-италијански новинар Антонио Русо (40) од Даудова је касније узео снимак, али је убијен16. октобра недалеко од Тбилисија
-у истрази Русоове смрти учествовали су два грузијска полицајца, од којих је један извршио самоубиство, а други је отрован
-недавно су Веру Путину, која сад има 88 година, посетили новинари, али њене ћерке спречиле су их да разговарају с њиховом мајком
-откриле су да су неки људи долазили и узели узорак крви мајке Вере, а представили су се као обавештајци
-7. септембра у Азербејџану јављено је да је на улици града Бакуа убијен Рустам Даудов
-испоставило се да је убијен погрешан човек, а Даудов је и даље жив и причу је испричао Цајту
-од доказа о Путину Даудов има фотографију дечака коју је добио у кући Вере Путине, а на којој је наводно мали Путин
Извор: Курир