Шестогодишње близнакиње из Бијење добитнице признања „Полетарац године“

НЕВЕСИЊЕ │ Ученицe првог разреда  Подручне Основне школе „Ристо Прорoковић“ у Бијењи Николина и Наташа Глоговац  добитнице су  овогодишњег признања Радио Невесиња под називом „Полетарац године“.

Шестогодишње близнакиње са својом старијом браћом практично чине пола ученика школе. Док се већина њихових  вршњака одлучила да наставу похађа у Матичној основној школи у граду, Николина и Наташа су  остале са својим родитељима на селу.

Породицу Глоговац краси радост и слога, а уз помоћ комшија и солидарних људи од наредне године коначно ће добити свој дом.

Симпатичне дјевојчице су у редакцији Радио Невесиња примила честитке, а добиле су и богате новогодишње пакетиће.

Директор ове јавне установе Драгомир Граховац  наглашава да је признање  „Полетарац године“ намијењено  најмлађим суграђанима који се талентом, трудом или вјештином разликују од својих вршњака. Наглашава да је  циљ  да се скрене пажња широј јавности  да се на другачији начин односи према стваралаштву и улози младог човјека у друштву.

Додаје да је назив признања „Полетарац“ асоцијација на култну тв серију Телевизије Београд посвећену најмлађем аудиторијуму.

Радио Невесиње