СНСД: Требиње рекло своје, СзП и Вучуревић синоћ доживјели фијаско

snsd-2016

Саопштење Градског одбора СНСД-а Требиње:

Крњи Савез за промјене синоћ је на централној трибини која је одржана у спортској дворани „Милош Мрдић“ у Требињу доживио потпуни фијаско.

Централни предизборни скуп распалог Савеза за промјене показао је сву њихову немоћ, јер нису могли напунити спортску дворану па су морали ангажовати одборе из сусједних општина да аутобусима пошаљу активисте на скуп у Требињу какао крах не би био очит.

Када су с муком напунили спортску дворану која нема капацитет да прими више од 2000 људи, из крњег Савеза за промјене у којем је остао једино ПДП и један дио СДС-а тврде да је на скупу било 6000 људи, те да је чак испред дворане остало 1000 оних који нису могли да уђу. А испред дворане је било свега стотињак људи.

То је само један од очитих примјера њихових лажи којима бомбардују грађане у предизборној кампањи и доказ да је све што раде и причају једна велика лаж, а изјаве попут „црвене немани“, „курјак из Лакташа“, „разјарени бик“, „црвена куга“ којима части СНСД и челне људе Републике Српске само говоре да је градоначелник на одласку потпуно изгубио компас и да му се у страху од пораза привиђају разне немани.

Вучуревић и крњи Савез за промјене пред Требиње нису имали с чим изаћи, јер нити имају резултате, нити имају визију како их направити, па је њихов предизборни скуп био заправо само излив мржње и пљувања по СНСД-у, што највише говори о њима. Требиње је још у понедјељак рекло своје на величанственом скупу испред Дома културе гдје се окупило више од 6000 грађана да дају подршку кандидату СНСД-а за градоначелника Требиња Луки Петровићу и кандидатима за одборнике, те да достојанствено дочекају предсједника Републике Српске Милорада Додика. Сви за „Снажно Требиње“ 2. октобра!

Градски одбор СНСД Требиње