СП: Гласајте за Требињце и социјалистичке идеале

news-2014-avgust-socijalisticka_partija_velika_847865385

Саопштење Градског одбора Социјалистичке партије Требиње:

Својим радом, трудом и залагањем у претходном периоду, те промоцијом солидарности, алтруизма, хуманости и једнакости, као начела Социјалистичке партије, изборили смо се да Требиње послије дужег времена добије прилику да једну аутентично љевичарску странку постави  у центар своје политичке сцене.

Наши адути су рад, култура, младост и одговорност. У узаврелој и поларизованој политичкој ситуацији, настојимо да будемо кохезивни фактор који спаја и окупља, који никада није искључив ни самозаљубљен.

Не вријеђамо нити ниподаштавамо своје политичке супарнике, већ смо изградили јединствен и у народу препознатљив јавни дискурс који одише културом дијалога.

Сви социјалисти, од Рада Руњевца до Рајка Ћапина, су у првом реду Требињци а тек потом се сврставамо у идеолошке и друге оквире, и зато ћемо се бескомпромисно борити за човјека и свој град, како у одборничким клупама, тако и на свим другим поприштима политичке борбе.

Зато, позивамо све суграђане да своје повјерење укажу Социјалистичкој партији и нашим махом младим и способним људима са квалитетним факултетским дипломама и жељом и знањем да наш град покрену напријед.

Градски одбор Социјалистичке партије Требиње