Траже се рјешења за Трендтекс: Вечерас састанак са радницима

111

ТРЕБИЊЕ │ Налажење рјешења за наставак производње и дефинисање услова рада у требињском погону текстилне индустрије „Трендтекс“ биће тема састанка са садашњим и бившим радницима ове фирме, које ће Градска управа вечерас организовати у великој сали Скупштине града.

Како је саопштено на службеној страници Града Требиња, замјеник градоначелника Мирко Ћурић данас је на ову тему разговарао и са делегацијом послодавца и бившим радницама овог „Трендтекса“.

Дошло је до ситуације када причамо о изналажењу најадекватнијих рјешења за наставак рада текстилне индустрије у Требињу. Међутим, треба утврдити који је то капацитет и имамо ли раднике за наставак производње. Наш циљ је да текстилна индустрија настави са радом, али на добробит свих укључених страна – радница, произвођача и наручилаца робе“, истакао је Ћурић за прес службу Градске управе.

Ћурић је позвао бивше и садашње раднице „Трендекса“ да присуствују вечерашњем састанку и предложе услове, а све у циљу постизања договора и рјешавања проблема.

Почетак је у 17 часова.

Радио Требиње