Требиње на сајму туризма у Будви

ТРЕБИЊЕ │ ЈУ Туристичка организација града Требиња учествоваће на 27. Међународном сајму туризма, опреме за хотелијерство и угоститељство „METUBES“, који ће се у од 22. до 24. март одржати у Будви.

„Наступ ће по први пут бити реализован у оквиру самосталног промотивног штанда величине 16 m2, гдје ће посјетиоцима и стручној јавности Црне Горе и региона бити представљена цјелокупна туристичка понуда Требиња као и привредни субјекти који се баве пружањем услуга у туризму. Ако се узме у обзир близина тржишта и велики број туриста који у Требиње долази из овог дијела Црне Горе, посебно кроз реализацију једнодневних организованих обилазака, овај сајам је један од најзначајнијих за представљање туристичке понуде Требиња“, кажу у Туристичкој организацији нашег града.

На сајму са више од двије деценије традиције туристичком тржишту Црне Горе биће представљене туристичке дестинације, смјештајни капацитети, угоститељски објекати и услуге, програми туристичких агенција и превозника у функцији туризма, организатори конгреса, културних, спортских и других манифестација.

Радио Требиње