У јулијанску Нову са Аном Кокић

ТРЕБИЊЕ | Град Требиње и Туристичка организација Града Требиња вечерас организују дочек православне Нове године под платанима, уз концерт познате поп-фолк пјевачице Ане Kокић.

Самостални стручни сарадник у Туристичкој организацији Требиње Жарко Вицо рекао је да се и овог викенда у Требињу очекује велики број гостију, посебно након успјешно организованог дочека међународне Нове године на отвореном, када је наступио Џенан Лончаревић.

„Ово је само по себи јединствен амбијент. Чувени требињски платани су мјесто гдје је загарантована добра забава“, рекао је Вицо.

Вршилац дужности градоначелника Требиње Мирко Ћурић рекао је да ће ово омогућити да се туристичка сезона у граду прошири и изван љетних мјесеци.

Kонцерт почиње у 21 час и 30 минута.

Под платанима се вечерас завршавају празнични викенд дани, туристичко-гастрономска манифестација, у оквиру које су, у шест промотивно-изложбених кућица Требињцима и њиховим гостима, понуђени домаћа вина и сокови, мед, разне врсте домаћих џемова и слатког, занатско пиво, роштиљ и различите посластице.

Радио Требиње