У Невесињу одузето 7.490 паклица цигарета

НЕВЕСИЊЕ l Полицијска станица Невесиње је јуче, у вечерњим часовима, на магистралном путу Гацко-Невесиње, пронашла путничко возило марке „Audi А6“, извршеним претресом пронађено је и уз потврду о привременом одузимању предмета одзето 7.490 пакалица цигарета различитих врста.

На основу оперативног рада, полицијски службеници су стекли основ сумње да су лица иницијала М.З. и В.М. која су возила пронађено возило, упутила се према Гацку у путничком возилу марке „Mercedes Benz“, које је заустављено у мјесту Наданићи, Општина Гацко.

„Након комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву у Требињу ће бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу ‘Недозвољена трговина’ против лица инцијала М.З. и В.М., стоји у саопштењу портпарола ПУ Требиње.

У 2018. години Полицијска станица Невесиње је укупно одузела 21.480 паклица цигарета различитих врста, док је у 2017. укупна количина одузетих паклица на територији коју оперативно покрива Полицијска управа Требиње износила 45.020 паклица цигарета разних врста чија је тржишна вриједност процјењена на око 130.000КМ и 26 кг. сувог резаног дувана.

Радио Требиње